Accessoires voor uw spanplafond

Wanneer u een nieuw plafond gaat aanschaffen denkt u misschien alleen aan het plafond zelf. Alleen het doek en meer niet, maar de accessoires spelen ook een belangrijk onderdeel. Een mooi strak plafond zonder afwerking, lichtplan of geluidsinstallatie is vaak een stuk minder mooi. Wij helpen u vooraf goed bij het maken van keuzes en leggen u uit welke accessoires goed bij uw spanplafond passen.

Wilt u meer weten over alles spanplafond accessoires of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag.

Sierlijsten voor uw spanplafond

Een accessoire die vaak gekozen wordt zijn sierlijsten. De sierlijsten kunnen heel eenvoudig op de muur worden bevestigd, maar ze kunnen ook aan het spanplafond bevestigd worden. Zo kan het randje van het plafond heel makkelijk achter de sierlijst worden weggewerkt. Sierlijsten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, breedtes en structuren. Kom gerust een keer langs om de verschillende soorten te bekijken.

Een passend lichtplan

Ook spotjes en led verlichting vallen onder de categorie accessoires voor een spanplafond. Het is van te voren belangrijk om na te denken waar u de spotjes wilt plaatsen, want achteraf is het meestal niet meer mogelijk. U kunt ook kiezen voor een led strip. Deze worden vaak lang het spanplafond gemonteerd.

Geluidsboxen monteren

U kunt er ook voor kiezen om een geluidsinstallatie in uw plafond te laten plaatsen. U kunt zo door heel de kamer muziek luisteren zonder dat de boxen opvallen. U kunt zelf de plaats bepalen waar de boxen moeten komen.

Meer weten over accessoires voor uw spanplafond?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een spanplafond met accessoires? Wij staan graag voor u klaar en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met het monteren van uw spanplafond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, zodat wij kosteloos een prijs voor u kunnen berekenen.