Doek plafond

Wanneer u op zoek bent naar doek voor uw plafond kunt u terecht bij Metaplafonds. Wij kunnen spanplafonds binnen 1 dag plaatsen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe plafond. Het doek wordt onder het bestaande plafond geplaatst, hierdoor kunnen er makkelijk spotjes of een geluidsinstallatie onder geplaatst worden.

Het doek van het plafond kan in verschillende kleuren en uitvoeringen worden geplaatst. Bent u benieuwd of wij het plafond doek hebben wat u zoekt of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met realiseren van uw nieuwe plafond.

Plafond doek laten spannen

Is uw huidige plafond toe aan vervanging? Bladdert de verf of ziet uw plafond er verouderd uit? Dan kunt u er voor kiezen om een plafond doek te laten spannen. Een spanplafond zal de hele ruimte weer een frisse en strakke uitstraling geven. Daarnaast zijn er ontzettend veel mogelijkheden bij een spanplafond. U kunt zelf kiezen of u spotjes of boxen in het plafond wilt plaatsen. Ook de afwerking en uitstraling zijn allemaal zelf te behalen. Het grote voordeel is dat het plafond al binnen één dag kan worden geplaatst, waardoor u niet lang in de rommel hoeft te zitten.

De voordelen van een doek plafond

Wanneer u kiest voor een doek plafond profiteert u van veel voordelen. Het plafond kan namelijk erg snel worden geplaatst en vergt weinig onderhoud. Daarnaast kunt u qua kleuren en afwerking ook helemaal los gaan. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee.

Het spanplafond zal helemaal op maat voor u worden gemaakt en kunnen in iedere ruimte worden geplaatst. Wenst u spots in het plafond? Geen probleem, we zullen een lichtplan voor u opstellen. Niets is te gek, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Omdat u de vrije hand heeft in de afwerking van het doek, past een spanplafond in ieder interieur. Gaat u voor een mat plafond of een glanzend plafond met sierlijsten? De mogelijkheden zijn oneindig.

Meer weten over een doek plafond?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een plafond doek of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij het realiseren van uw nieuwe plafond.