Goedkoop spanplafond

Bent u op zoek naar een goedkoop spanplafond? Dan staan we bij Metaplafond graag voor u klaar. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds tegen een scherpe prijs in de omgeving van Kampen en IJsselmuiden. Wij kunnen de plafonds al binnen één dag plaatsen waardoor u niet lang in de rommel hoeft te zitten, hoe fijn is dat? 

Wilt u meer weten over onze goedkope spanplafonds of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar en kunnen wanneer u wilt een vrijblijvende offerte voor u op maat opstellen. 

Waarom kiezen voor een spanplafond? 

Een spanplafond is een strak en naadloos plafond dat wordt bevestigd onder uw bestaande plafond. Het bestaat uit een hoogwaardig kunststof doek dat strak wordt gespannen en zorgt voor een prachtige afwerking van uw ruimte. Spanplafonds bieden vele voordelen, zoals een snelle installatie, eenvoudig onderhoud, akoestische verbetering en de mogelijkheid om verlichting en andere elementen in te bouwen. 

De prijs van een spanplafond

De totale prijs van een spanplafond is vaak van een aantal factoren afhankelijk en kan erg variëren. Om u een duidelijker beeld te geven over de kosten hebben wij de factoren die een invloed spelen op de prijs op een rijtje gezet.

  • De oppervlakte van uw plafond
  • Het type plafond die u kiest
  • De kleur van het plafond
  • Het aantal kamers waar u het plafond van wilt vervangen
  • De afwerking van het plafond 
  • Extra’s zoals plinten, spots etc. 

De gemiddelde prijs van een spanplafond ligt gemiddeld tussen de €70 en €85 per vierkante meter. Deze kosten zijn erg projectafhankelijk. Wilt u nu precies weten hoeveel een nieuw spanplafond voor u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op basis van uw wensen en woonsituatie. 

Waarom kiezen voor Metaplafond? 

Bij Metaplafond staan we graag voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een goedkoop spanplafond in de buurt van IJsselmuiden en Kampen. Als u voor ons kiest, profiteert u van vele voordelen. Wij onderscheiden ons door de combinatie van vakmanschap, kwaliteit en scherpe prijzen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte installatie van uw spanplafond, waarbij zij gebruikmaken van de nieuwste technieken en materialen.

Daarnaast bieden wij een ruime keuze aan kleuren, texturen en afwerkingen, zodat u altijd een spanplafond kunt kiezen dat perfect past bij uw interieur. Of u nu een strak modern design wilt of juist een klassieke uitstraling wenst, bij Metaplafond hebben we voor ieder wat wils.