Kosten spanplafond

Denkt u erover na om een spanplafond bij u thuis te laten plaatsen, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van een spanplafond? Dan staan wij van Metaplafond graag voor u klaar. Geef uw wensen en afmetingen van de betreffende kamer aan ons door en wij gaan direct aan de slag met het maken van een offerte.

Een mooi strak plafond met ingebouwde spots of geluidsinstallatie willen we allemaal wel. Het zorgt ervoor dat uw woning er binnen no-time strak en modern uit ziet. Het is daarnaast ook een redelijk voordelige manier om uw plafond te verlagen of te vernieuwen. Lees voor meer informatie over de kosten snel verder of vraag een vrijblijvende offerte aan zodat u direct weet waar u aan toe bent.

De kosten van een spanplafond per m²

Over het algemeen zijn spanplafonds een stuk goedkoper dan gewone plafonds. De gemiddelde kosten van een spanplafond van pvc of polyester kost gemiddeld 70 tot 90 euro per vierkante meter. De prijs van een spanplafond is vaak van een aantal factoren afhankelijk. De prijs wordt onder andere bepaald door de grootte van de ruimte, de moeilijkheidsgraad van de werken en het aantal lichtpunten.

De voordelen van een spanplafond

Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen. Het plafond is niet alleen qua kosten een erg goede keuze, de kwaliteit van een spanplafond is ook erg goed. Wij zetten alle voordelen voor u op een rij:

  • Een spanplafond heeft een strakke, egale uitstraling.
  • U voorkomt naden en scheuren.
  • Het plafond gaat tientallen jaren mee en is onderhoudsvrij.
  • De montage verloopt snel en eenvoudig. U kunt alle meubels laten staan.

Daarnaast kan een spanplafond in iedere ruimte worden geplaatst, ongeacht welk plafond u nu heeft. Vaak zal het plafond al binnen één dag volledig worden afgewerkt, zodat u er snel van kunt genieten. Hoe fijn is dat?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de kosten van uw spanplafond

Wilt u meer weten over onze spanplafond of wilt u precies weten hoeveel een spanplafond voor uw woning of bedrijfsruimte gaat kosten? Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 038 457 90 66 of mail naar info@spanplafondkopen.nl. U kunt ook het contactformulier of de chat gebruiken.