Kosten spanplafond badkamer

Denkt u erover na om een spanplafond in de badkamer te plaatsen, maar wilt u eerst de kosten op een rijtje zetten? Wij snappen dit goed en staan daarom graag voor u klaar. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent en hoe hoog de kosten voor u zullen uitvallen.

Een spanplafond is een van de meest gekozen plafond soorten in badkamers. Een spanplafond staat er namelijk om bekend dat het erg geschikt is voor vochtige ruimtes. Het doek wat gebruikt wordt bij een spanplafond is erg schimmel en vochtwerend en kan makkelijk worden schoongemaakt. Wat wilt u nog meer?

De kosten voor een spanplafond in de badkamer op een rij

Wanneer u de kosten voor een spanplafond op een rij wilt zetten is het altijd handig om er rekening mee te houden dat de prijs van verschillende factoren afhankelijk is. Er zijn verschillende typen spanplafonds waar u voor kunt gaan. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een standaard spanplafond van pvc of polyester. In dat geval zullen de kosten ongeveer tussen de €70 en €90 per m2 zijn.

Oneindig veel mogelijkheden voor uw plafond

Een spanplafond kan relatief goedkoop geplaatst worden en is geschikt voor verschillende ruimten. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om het spanplafond te personaliseren. U kunt het bijvoorbeeld laten bedrukken, sports er in laten plaatsen of speakers erin laten verwerken. De mogelijkheden zijn oneindig. U kunt uiteraard ook zelf de kleur en het type doek uit kiezen. Zo is er voor iedere badkamer een bijpassend spanplafond te vinden. Gaat u voor een strak modern plafond of kiest u voor een klassiek sfeervol plafond in de badkamer?

Ontvang een op maat gemaakte offerte

De kosten van een spanplafond in de badkamer kunnen erg variëren afhankelijk van de grootte van de ruimte en de afwerking en opties die u kiest. Het is daarom wanneer u precies wilt weten hoeveel het voor u zal gaan kosten mogelijk om een offerte op maat aan te vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 038 457 90 66 of mail naar info@spanplafondkopen.nl. U kunt ook het contactformulier of de chat gebruiken.