Led strip in spanplafond

Wilt u uw spanplafond mooi afwerken met een verlichting? Kies dan voor een led strip in uw spanplafond. Deze manier van verlichting wordt de laatste jaren steeds vaker gekozen en geeft uw plafond een luxe uitstraling. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten LED strips. Of u nu gaat voor een huismerk of een luxer merk zoals Philips Hue, bij ons kan het allemaal.

Wilt u meer weten over led strips voor in een spanplafond of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij het monteren van led verlichting in uw spanplafond.

Verschillende soorten Led verlichting voor in huis

Het is mogelijk om de verlichting in een spanplafond helemaal naar wens samen te stellen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een verlichtingsplan op. Wilt u helemaal gaan voor luxe, dan kunt u kiezen voor de led strips van Philips Hue. Deze kunt u eenvoudig met uw telefoon bedienen en toveren uw interieur binnen no-time om in een andere sfeer. Het is ook mogelijk om de led verlichting te koppelen aan uw Home-Assistant, dan kunt u het licht ook met uw stem bedienen.

Wat voor led verlichting u ook kiest, wij kunnen het allemaal bij u monteren. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee.

Led strip in spanplafond monteren

Voordat een Led strip gemonteerd zal worden, wordt eerst de plek bepaald. Dit bepalen we samen met u tijdens het verkoopgesprek. Wanneer we bij u op locatie zijn bekijken en overleggen we nog uitvoerend, zodat alles correct wordt uitgevoerd. Vervolgens zullen we het plafond met led strip monteren. Alle werkzaamheden zullen binnen één dag gebeuren. Zo hoeft u niet lang in de rommel te zitten en geniet u al binnen één dag van een nieuw spanplafond met led strip. Wat wilt u nog meer.

Een op maat gemaakte offerte ontvangen?

Bent u geïnteresseerd in het laten monteren van een led strip in uw spanplafond of wilt u meer weten over de kosten van een spanplafond? Via ons contactformulier kunt u een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Onze adviseurs helpen u dan graag verder bij het vinden van een geschikt spanplafond.