Levensduur spanplafond

Denk u er over na om een spanplafond te laten plaatsen? Dan wilt u natuurlijk eerst een aantal zaken op een rijtje zetten. Het is altijd even een investering, maar die haalt u er dankzij de lange levensduur van een spanplafond, zeker uit.

Wanneer u een spanplafond door Metaplafond laat plaatsen, kiest u voor kwaliteit. De spanplafonds zijn namelijk erg strak en gaan wel tientallen jaren mee. Ze zijn daarnaast ook onderhoudsvrij en kunnen al binnen 1 dag worden geplaatst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bij u thuis? Lees snel verder of contact ons vrijblijvend voor meer informatie.

Tientallen jaren plezier van uw nieuwe spanplafond

Een spanplafond staat bekend als goede investering voor thuis of voor uw werkplek. Het verhoogde de comfort en chique uitstraling van het pand. Het is dus zeker een investering die zich later terugbetaald. Een spanplafond gaat vaak namelijk wel tientallen jaren mee.

De gemiddelde levensduur van een spanplafond ligt rond de 20 jaar. Je kunt er dus zeker vanuit gaan dat u er minimaal 20 jaar plezier van zal hebben. Per spanplafond is het afhankelijk hoe lang na deze 20 jaar u er nog gebruik van kunt maken. De levensduur kan namelijk door de juiste onderhoud nog langer mee gaan.

De levensduur van een spanplafond verlengen

Door het doek van het spanplafond op de juiste manier te onderhouden, zal de levensduur van het spanplafond worden verlengt. Het is belangrijk om het spanplafond goed schoon te houden. Het scheelt dat dit onderhoud niet veel werk kost, want met een beetje water en afwasmiddel bent u vaak al klaar. Zorg er wel voor dat rook en vet zo ver mogelijk uit de buurt blijven van het spanplafond. Wanneer het plafond zo bevlekt of verkleurd is dat u het niet meer schoon krijgt, kunt u altijd een schoonmaakbedrijf inschakelen. Dan zal het plafond nog jaren langer mee gaan.

Geïnteresseerd in het laten plaatsen van een spanplafond?

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een spanplafond of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Dan staan de specialisten van Metaplafond graag voor u klaar. Contact ons vrijblijvend voor meer informatie.