Een nieuw plafond in één dag? Metaplafond staat voor u klaar

Is uw plafond toe aan vervanging of wilt u voor uw nieuwbouwwoning een plafond laten monteren? Dan bent u bij Metaplafond aan het juiste adres. Wij monteren uw plafond al binnen één dag. Zeker wanneer u het niet ziet zitten om dagen lang in de rommel te zitten is een spanplafond een hele goede keuze.

Het is een strak plafond met een mooie egale uitstraling. Het spanplafond is daarnaast onderhoudsvrij en gaat tientallen jaren mee. Kunt u niet wachten tot uw nieuwe plafond wordt gemonteerd of heeft u nog een specifieke vraag. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen graag bij het vinden van een geschikt plafond voor bij u thuis.

Spanplafond Zwolle

Waarom kiezen voor een spanplafond van Metaplafond?

Een van de grootste voordelen van een spanplafond is dat ze binnen één dag geplaatst kunnen worden. Maar naast het feit dat het plafond snel gemonteerd wordt profiteert u bij het kiezen van een spanplafond van nog meer voordelen. Wij hebben ze voor u op een rij gezet.

  • Binnen één dag te monteren
  • Weinig vervuiling bij installatie, u kunt meubels etc. laten staan
  • Veel mogelijkheden qua ontwerp, materialen en kleuren
  • Het plafond geeft bescherming tegen waterschade
  • Dankzij een spanplafond bespaart u energie
  • Antistatisch en stofdicht
  • Gemakkelijk schoon te maken en schimmel- en condensvrij
  • Goede bescherming tegen geluidshinder
  • Verberg makkelijk kabels

Hoe gaat het monteren van een plafond binnen één dag er aan toe?

Het monteren van een spanplafond lijkt misschien heel ingewikkeld, maar het is zo gebeurd. Het plaatsen van het spanplafond duurt maar één dag per kamer. De monteur komt vaak ‘s ochtends bij u langs waardoor u eind van middag al kunt genieten van uw nieuwe plafond. U kunt daarnaast al uw meubels en spullen gewoon laten staan, er is namelijk geen sprake van hak- of breekwerk.

Meer weten over een nieuw plafond in één dag?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een nieuw plafond in één dag of heeft u een specifieke vraag? Onze specialisten staan in dat geval voor u klaar en helpen u graag bij het vinden van het geschikte plafond voor bij u thuis. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk al onze werkgebieden.