Plafond spannen

Denkt u erover na om een nieuw plafond te laten plaatsen? Dan kan dit vaak een flinke opgave zijn. Het oude plafond moet eruit en het nieuwe erin. Door te kiezen voor een spanplafond voorkomt u een hoop werk en rommel. Hoe fijn is dat? Onze professionals kunnen uw plafond vaak al binnen één dag spannen.

De spanplafonds zijn geschikt voor iedere ruimte en erg praktisch. Bent u of een spanplafond iets is voor in uw woning of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. De specialisten van Metaplafond staan voor u klaar.

Hoe werkt een plafond spannen?

Een plafond spannen is een stuk makkelijker dan het plaatsen van een normaal of gyproc plafond. Een gespannen plafond wordt namelijk gemaakt van elastisch doek wat eenvoudig geplaatst kan worden. Dit doek wordt gemaakt van hoogwaardig kunststof materiaal en wordt onder het bestaande plafond gespannen met speciale klemprofielen. Het plafond zal vervolgens helemaal strak, stofdicht, kleurecht, brandveilig, onderhoudsarm en warmte- en kou bestendig zijn. Daarnaast is het doek ook bestand tegen schimmels, algen en bacteriën. Een spanplafond is geschikt voor bijna iedere ruimte.

De voordelen van een spanplafond

Wanneer u kiest voor een spanplafond van Metaplafond profiteerd u van vele voordelen. Het strak gespannen plafond kan namelijk altijd op maat worden gemaakt en over ieder bestaand plafond heen worden geplaatst. Daarnaast zijn er nog meer voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Snelle en nauwkeurige montage binnen 1 dag
  • Isolerend
  • Plaatsbaar op elke ondergrond
  • Geschikt voor iedere ruimte
  • Goed bestand tegen vochtige ruimtes, ideaal voor in de keuken of badkamer
  • Schokbestendig en brandveilig
  • Vrij van scheuren, barsten of vlekken
  • Snel demonteerbaar of hermonteerbaar

Laat uw plafond spannen door Metaplafond

Wilt u meer weten over het spannen van een plafond of bent u benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan voor u klaar. Bel naar 038 457 90 66 of stuur ons een mail via info@spanplafondkopen.nl. We helpen u graag.