Spanplafond

Is uw plafond dringend aan vervanging toe? Maar heeft u geen zin in een ingrijpende verbouwing? Kies dan voor een spanplafond van Metaplafond. Met een spanplafond ziet uw woonkamer, keuken of badkamer en weer uit als nieuw. Het is een groot doek gemaakt van geweven polyester. Wij spannen het doek onder het oude plafond met onzichtbare klemprofielen. Wij maken daarnaast gebruik van sierlijsten om uw interieur een luxe uitstraling te geven.

spanplafond

Spanplafond plaatsen

Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van plafonds. Een spanplafond is dus zo geplaatst. Het plaatsen van een spanplafond is geen ingrijpende klus en u kunt uw grote meubels laten staan. Het plaatsen duurt circa een dag per ruimte. Wij zorgen er ook voor dat de verlichting netjes in het plafond wordt verwerkt. Hier vindt u onze werkwijze.

Op meerdere plekken in huis

Wij kunnen uw spanplafond op meerdere plekken in uw huis of bedrijfspand plaatsen. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van plafonds in woonkamers, badkamers en keukens. Of het nou om een woning of een bedrijfspand gaat, wij laten uw interieur er strak uitzien. Een naadloos en strak spanplafond dat tientallen jaren meegaat is het resultaat.

Bepaal uw eigen stijl

U bepaalt zelf hoe uw spanplafond eruit komt te zien. Bij Metaplafond zijn er talloze mogelijkheden. U kunt kiezen van mat tot hoogglans en qua kleur is er ook van alles mogelijk. De keuze in sierlijsten is enorm. Wilt u een plafond met een klassieke uitstraling? Of toch juist een moderne variant? Heeft u vragen? Wij adviseren u graag aan de hand van jarenlange ervaring over de keuze van uw spanplafond.

Voordelen van een spanplafond

Het plaatsen van een spanplafond heeft meerdere voordelen voor u. Elke ruimte is geschikt voor een spanplafond. Het laten plaatsen heeft veel voordelen:

  • Het plafond heeft een strakke, egale uitstraling. U hoeft geen aanpassingen te doen aan uw oude plafond en u voorkomt naden en scheuren;
  • Het plafond gaat tientallen jaren mee en is geheel onderhoudsvrij;
  • De montage verloopt snel en eenvoudig;
  • U kunt uw meubels laten staan.

Spanplafond kopen?

Wilt u graag eens ons assortiment bekijken? Ook dat kan! Maak een afspraak in onze showroom in IJsselmuiden. Bent u nieuwsgierig geworden? U kunt contact met ons opnemen en ontvang snel een offerte. Bel 038 457 90 66 voor meer informatie over het plaatsen van een spanplafond.