Spanplafond Assen

Wilt u uw plafond vervangen door een spanplafond in Assen? Bij MetaPlafond zorgen wij ervoor dat uw oude plafond er binnen no-time weer als nieuw uit komt te zien. Wij kunnen uw plafond wanneer u in de buurt van Assen woont namelijk al binnen één dag plaatsen. Zo krijgt uw slaapkamer, woonkamer of keuken gelijk een geheel nieuwe uitstraling.

Het laten plaatsen van een spanplafond brengt meerdere voordelen met zich mee in vergelijking tot een traditioneel plafond. Het is een eenvoudige en snelle oplossing om bestaande of verouderde plafonds te verbergen. Bent u benieuwd naar alle voordelen van een spanplafond? Onze specialisten hebben ze allemaal voor u op een rij gezet.

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Het grootste voordeel van een spanplafond is dat het in iedere ruimte van een woning geplaatst kan worden. Of nu op zoek bent naar een plafond voor uw woonkamer, badkamer of keuken? Alles is mogelijk. Doordat het plafond van geweven polyester is gemaakt en aan de hand van onzichtbare klemprofielen onder het oude plafond wordt gespannen is het doek 100% vochtwerend. Het doek zal niet gaan schimmelen en is helemaal onderhoudsvrij. Het plafond gaat daarnaast jarenlang mee waardoor u er niet meer naar om hoeft te kijken. Verder is het een groot voordeel dat wij het plafond al in één dag voor u kunnen plaatsen. Zo zit u zelf niet in de rotzooi en kunt u snel genieten van het gewenste resultaat in uw woning in Assen.

Stel uw plafond naar wens samen

De keus voor hoe het plafond er uiteindelijk uit komt te zien is geheel aan u zelf. Het plafond kan namelijk op verschillende manieren worden afgewerkt en past daarom bij ieder interieur. Kiest u bijvoorbeeld voor een strak mat plafond of gaat u voor een glad of glanzend plafond? Verder heeft u ook nog de keuze of u het plafond met of zonder verlichting wilt laten monteren. De draden van de spots zullen volledig in het plafond worden weggewerkt wanneer u hier voor kiest. Ook heeft u nog de keus uit diverse kleuren of prints voor uw plafond. Wanneer u al deze wensen aan ons doorgeeft zullen wij het plafond helemaal naar wens voor u monteren voor de ultieme uitstraling binnen uw huis of bedrijfspand.

Uw plafond binnen één dag in Assen

Hoewel het spannen van spanplafond niet zomaar een klusje is en er echt vakmanschap bij komt kijken, kunnen wij het plafond vaak al binnen één dag voor u monteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor een spanplafond in Assen? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp of info@spanplafondkopen.nl. Wij helpen u graag.