Spanplafond Emmeloord

Een spanplafond in Emmeloord, is iets waar uw woning een geheel nieuwe uitstraling van krijgt. Het plafond is strak, scheurvrij en modern. Daarnaast is het plafond ook erg makkelijk in onderhoud. Wat wilt u nog meer? Wanneer u kiest voor een spanplafond in Emmeloord, wordt deze binnen één dag bij u gemonteerd. Zo hoeft u niet dagenlang in de rommel te zitten. Wij komen graag bij u langs om de snelle montage van uw nieuwe plafond uit te voeren. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag een vrijblijvend offerte aan of contact ons voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

Verschillende soorten spanplafonds

Spanplafonds zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een polyester spanplafond. Dit materiaal is erg bewerkelijk en toepasbaar in iedere ruimte. Wilt u er verf op aanbrengen of spotjes in laten plaatsen, bij een polyester plafond is alles mogelijk. U kunt ,wanneer u verlichting wilt onder een doek, kiezen voor een lichtplafond. Dit geeft een strakke en mooi uitstraling. Verder kunt u ook kiezen uit een akoestisch spanplafond, dit plafond zorgt ervoor dat u geen last meer heeft van galm in het huis. Wilt u een advies over welk type spanplafond het beste bij u past? Onze adviseurs in Emmeloord adviseren u graag.

De voordelen van een spanplafond

Het grootste voordeel van een spanplafond is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Ze zijn namelijk erg bestand tegen vocht en schimmels. Daarnaast wordt vet en nicotine automatisch afgestoten. Dit scheelt een hoop poets en schilderwerk. Mocht u het spanplafond in Emmeloord nu toch willen schoonmaken. Doe dit dan met een stoffen doek, een beetje warm water en een scheutje schoonmaakmiddel en het plafond zal er weer als nieuw uit zien. Een ander voordeel is dat het plafond tientallen jaren meegaat waardoor u erg lang kunt genieten van uw strakke plafond.

Een spanplafond van Metaplafond in Emmeloord

Is uw huidige plafond toe aan vervanging of wilt u een plafond laten maken in uw nieuwbouw huis? De specialisten van Metaplafond helpen u graag verder. Wij kunnen binnen één dag uw nieuwe plafond komen monteren. Vraag vandaag nog een offerte aan via ons contactformulier of bel ons vrijblijvend via 038-4579066. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte spanplafond in Emmeloord.