Spanplafond Enschede

Wilt u een nieuw plafond laten plaatsen in Enschede? Bent u op zoek naar bedrijven in de regio die uw huidige plafond kunnen vervangen of bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden voor het plaatsen van een verlaagd plafond? Dan biedt een spanplafond een mooie oplossing.

Het plaatsen van een spanplafond duurt slechts één dag en wordt daarbij onder het huidige plafond geplaatst. Een spanplafond is een eenvoudige en snelle oplossing om bestaande, verouderde plafonds te verbergen. Bovendien is het een ideale oplossing voor nieuwbouwwoningen, om krimp- en zetscheuren uit het zicht te houden. Met een spanplafond bent u tientallen jaren gegarandeerd onderhoudsvrij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer over het principe van een spanplafond.

Een spanplafond voor iedere ruimte

Heeft u last van schimmelplekken in het plafond in uw badkamer? Is uw plafond in de woonkamer aan vervanging toe? Of wilt u een verlaagd plafond aanbrengen in uw keuken? Een spanplafond is geschikt voor iedere ruimte. Zowel in vochtige als droge ruimtes biedt een spanplafond een goede oplossing. Het plafond wordt gemaakt van een polyester doek en is 100% vochtwerend. Daardoor zal het doek niet gaan schimmelen en is het volledig onderhoudsvrij. Bent u benieuwd hoe een spanplafond eruit ziet? Bekijk een aantal van onze reeds opgeleverde projecten en krijg een goede impressie van de mogelijkheden.

‘s Avonds genieten van uw nieuwe plafond

Kiest u voor een spanplafond dan kiest u voor een snelle montage en een superstrak resultaat. Waarom zou u wekenlang in een rommelige verbouwing gaan zitten als u ‘s avonds al kunt genieten van een nieuw plafond? Het plaatsen van een spanplafond duurt slechts één dag per kamer. Als onze monteur ‘s ochtends het spanplafond bij u komt monteren, dan geniet u aan het einde van de dag al van uw nieuwe plafond en dat zonder rommel en stof. Uw meubels kunnen gewoon blijven staan. Het plafond wordt gemonteerd door middel van speciale klemprofielen aan de muur. Het doek wordt onder uw huidige plafond gespannen met garantie op een mooi en strak resultaat.

Metaplafond spanplafonds

Bent u benieuwd wat het plaatsen van een spanplafond kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We komen graag bij u langs in Enschede om u te adviseren of het plafond in te meten.