Spanplafond Harderwijk

Wilt u uw oude plafond van uw woning in Harderwijk laten vervangen door een spanplafond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze spanplafond specialisten kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan. Het plafond kan binnen één dag gemonteerd worden en u zit niet in de rommel. Hoe fijn is dat?

Wanneer u kiest voor het laten plaatsen van een spanplafond in Harderwijk, ziet uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer er binnen no-time als nieuw uit. Het is namelijk een eenvoudige manier om verouderde of bestaande plafonds te verbergen. Daarnaast is het voor nieuwbouwwoningen een ideale oplossing om krimp- en zetscheuren uit het zicht te houden. Bent u benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden voor een spanplafond bij u in de buurt? Vraag een vrijblijvende offerte aan of contact ons voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Een spanplafond voor iedere ruimte

Een spanplafond is vrijwel geschikt voor iedere ruimte. Zowel in vochtige als in droge ruimtes biedt een spanplafond een goede oplossing. Dankzij het feit dat het plafond wordt gemaakt van polyester doek, is het plafond 100% vochtwerend. Hierdoor zal het doek niet gaan schimmelen en is het volledig onderhoudsvrij. Dit is een van de redenen dat het plafond vaak wordt gekozen in de badkamer, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of keuken is het laten plaatsen van een spanplafond een veelgemaakte keuze. Bent u benieuwd naar hoe het plafond er uiteindelijk uit zal komen te zien? Bekijk dan onze opgeleverde projecten en doe inspiratie op voor uw woning.

spanplafond Amersfoort

Uw spanplafond in Harderwijk binnen één dag gemonteerd

Het grootste voordeel aan het kiezen voor een spanplafond is de snelle montage en een super strak resultaat. U hoeft niet wekenlang in een rommelige verbouwing te zitten, u kunt vaak ‘s avonds nog genieten van uw nieuwe plafond. Het plaatsen van een spanplafond duurt namelijk slecht één dag per kamer. De monteur komt in veel gevallen ‘s ochtends bij u langs, waardoor u aan het einde van de dag uw nieuwe plafond erin zit, zonder rommel en stof. Het plafond zal door middel van speciale klemprofielen aan de muur worden gemonteerd voor een mooi en strak resultaat.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat een spanplafond kost. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Harderwijk om u te adviseren of het plafond in te meten.