Spanplafond Hoogeveen

Is uw plafond in Hoogeveen toe aan vervanging of wilt u een spanplafond laten plaatsen? Dan staan Metaplafond graag voor u klaar. Wij komen bij u in Hoogeveen langs en monteren het spanplafond binnen no-time. Een spanplafond kan in iedere ruimte geplaatst worden en brengt vele voordelen met zich mee. Het plafond gaat namelijk erg lang mee en is ook nog eens onderhoudsvrij.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuw spanplafond in de buurt van Hoogeveen? Onze specialisten helpen u graag en kunnen u meer vertellen over de verschillende plafonds en de kosten. Contact ons gerust voor meer informatie.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond wordt gemaakt van geweven polyester. Dit doek wordt met behulp van onzichtbare klemprofielen onder het oude plafond gespannen. Het plafond is 100% vochtwerend en onderhoudsvrij waardoor het ook in de badkamer of keuken erg geschikt is. Het doek zal niet gaan schimmelen en u hoeft het niet vaak schoon te maken. U kunt er daarnaast voor kiezen om spotjes of geluidsboxen in het plafond te plaatsen voor een optimaal resultaat. De mogelijkheden zijn hierbij oneindig.

Binnen één dag al genieten van uw nieuwe plafond

Het grootste voordeel aan een spanplafond is dat het vaak al binnen één dag geplaatst kan worden. U hoeft dus niet dagenlang in de rommel te zitten en uw meubelen kunnen ook allemaal blijven staan. Er komt namelijk geen hak- of breekwerk aan te pas. Het plafond plaatsen is vaak zo gebeurd en we doen meestal een kamer per dag. Wanneer de monteur ‘s ochtends bij u langskomt, kunt u er ‘s avonds gelijk al van genieten. Hoe fijn is dat?

Metaplafond in Hoogeveen staat voor u klaar

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een spanplafond in Hoogeveen of wilt u wat het plaatsen van een spanplafond precies kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zo heeft u meteen in een overzicht hoeveel de kosten zullen zijn en kunt u een weloverwogen beslissing maken. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 0385579066 of stuur ons een mail naar info@spanplafondkopen.nl. Wij helpen u graag.