Spanplafond in de woonkamer

Denkt u erover na om uw plafond in de woonkamer te vervangen of vernieuwen? Kies dan voor een spanplafond in de woonkamer! Een spanplafond brengt vele voordelen met zich mee en is erg geschikt voor iedere woonkamer.

Bij Metaplafond zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds binnen één dag tegen een lage prijs. Wij doen er altijd alles aan om zo secuur mogelijk te werken, zodat u geen overlast ervaart. De meubels kunnen vaak ook allemaal blijven staan omdat er geen sloopwerk nodig is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Contact ons vrijblijvend voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

De voordelen van een spanplafond in de woonkamer

Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen. Een spanplafond kan namelijk niet alleen erg snel geplaatst worden, hij is ook nog eens erg stijlvol, tijdloos en praktisch. Een spanplafond in uw woonkamer ziet er namelijk heel strak en modern uit. In het plafond kunnen eenvoudig spotjes of een geluidsinstallatie met boxen in het plafond worden verwerkt voor een optimaal resultaat en een intieme sfeer in de woonkamer.

Verder kan je met een spanplafond alle kanten op, het speciale polyester doek is verkrijgbaar in meerdere kleuren en met verschillende afwerking. Zo is er voor iedere woning een passend plafond te vinden. Het polyester doek is ook erg vochtwerend en makkelijk schoon te maken. Dit is ideaal wanneer u het spanplafond ook in de keuken en badkamer wilt toepassen.

Binnen één dag uw spanplafond laten plaatsen

Het plaatsen van een spanplafond door Metaplafonds kan erg snel gaan. Pet ruimte wordt het volledige plafond al binnen één dag geplaatst. De monteurs komen vaak ‘s morgens langs waardoor u eind van de middag al kunt genieten van uw nieuwe plafond. Het plafond kan vaak op iedere ondergrond worden geplaatst. Het doek wordt heel strak gespannen tussen speciale profielen die op de muur worden gevestigd. Eerst zal de ruimte nauwkeurig opgemeten moeten worden en moet alles waterpas gezet worden. Daarna zullen eerst de uiteinden van het plafond in de hoeken worden gevestigd en vervolgens wordt het doek strak getrokken. Het is belangrijk dat u het spanplafond door een vakman laat plaatsen, zodat u ook garantie heeft.

Geïnteresseerd in een spanplafond in uw woonkamer?

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een spanplafond in uw woonkamer? Dan staan de specialisten van Metaplafond graag voor u klaar. Wij komen graag bij u langs voor het inmeten en plaatsen van uw nieuwe plafond. Wilt u eerst meer weten over de kosten en mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Dan weet u precies waar u aan toe bent en gaat u voorbereid aan de slag.