Een spanplafond in uw slaapkamer laten plaatsen? Metaplafond

Wilt u het plafond van uw slaapkamer vernieuwen of vervangen? Dan is een spanplafond voor in de slaapkamer echt iets voor u. Bij Metaplafond zijn we er in gespecialiseerd om spanplafonds binnen één dag in uw slaapkamer te slapen, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart bij het vervangen van uw plafond.

Hierdoor hoeft u niet in de rommel te zitten en kunt u binnen no-time genieten van de nieuwe look van uw slaapkamer. Wilt u meer weten over de voordelen of de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een spanplafond bij u thuis? Lees dan snel verder of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

De voordelen van een spanplafond in de slaapkamer

Wanneer u kiest voor een spanplafond in de slaapkamer profiteert u van vele voordelen. Het plafond zal niet alleen erg snel worden gemonteerd, het is ook nog eens erg stijlvol, praktisch en tijdloos. Het plafond in uw slaapkamer zal jarenlang meegaan en is zowel geschikt voor de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. U kunt er dus alle kanten mee op. Het plafond is daarnaast 100% vochtwerend omdat het van speciaal polyester doek is gemaakt. Wanneer het plafond dus vies wordt kunt u het heel makkelijk schoon maken.

Spanplafond slaapkamer

Verder is een spanplafond in uw slaapkamer ook erg stijlvol en geeft het sfeer in de ruimte. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende diverse spots in het doel te plaatsen, wat zal bijdragen aan een intieme sfeer.

Metaplafonds installeert uw spanplafond binnen één dag

Het monteren van een spanplafond lijkt misschien heel ingewikkeld, maar het is zo gebeurd. Het plaatsen van het spanplafond duurt maar één dag per kamer. De monteur komt vaak ‘s ochtends bij u langs waardoor u eind van middag al kunt genieten van uw nieuwe plafond. U kunt daarnaast al uw meubels en spullen gewoon laten staan, er is namelijk geen sprake van hak- of breekwerk.

Geïnteresseerd in een spanplafond in uw slaapkamer?

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een spanplafond in uw slaapkamer? Dan komen de specialisten van Metaplafond graag bij u langs. Wilt u meer weten over de prijs of de mogelijkheden? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Zo krijgt u meer inzicht in de kosten voor een spanplafond in uw slaapkamer. Heeft u advies nodig of een andere vraag? Bel ons gerust of stuur een WhatsApp naar 038 457 90 66.