Spanplafond Almere

Met een glimlach kijkt u naar uw spanplafond in Almere. Strak. Scheurvrij. En ook nog eens ontzettend makkelijk in onderhoud. Een betere keuze had u niet kunnen maken! Voor een snelle montage gaat u naar de specialisten van Metaplafond. Wij zijn uw partner in spanplafonds!

Spanplafond Almere

Soorten spanplafonds

Spanplafonds zijn er in vele soorten en maten. Vaak kiezen klanten voor een plafond van polyester. Dit materiaal kan in bijna elke ruimte geplaatst worden en is erg bewerkelijk. Een dikke verflaag? Een paar gaten voor spotjes? Geen probleem! Heeft u echter last van een vervelende galm? Kies dan voor een akoestisch plafond. Plaatst u uw verlichting liever onder het doek? Dan is een lichtplafond de perfecte keuze. Er zijn genoeg mogelijkheden! Voor meer advies over uw spanplafond in Almere kunt u altijd bij één van onze specialisten terecht.

Eenvoudig in onderhoud

Een spanplafond heeft weinig onderhoud nodig. Dat is ook niet zo raar. Ze zijn namelijk bestand tegen vocht en schimmels. Ook vet en nicotine worden automatisch afgestoten. Dat is fijn, want dat betekent dat u het plafond niet zo vaak hoeft af te nemen. En – hoera! – dat de anti-schimmel in de kast mag blijven staan! Ontdekt u toch viezigheid op uw spanplafond in Almere? Pak dan een stoffen doek, een beetje warm water en een scheutje schoonmaakmiddel. Zo is de klus razendsnel geklaard!

Een spanplafond van Metaplafond

Binnen één dag een compleet nieuw spanplafond in Almere? De specialisten van Metaplafond krijgen het voor elkaar! Al ruim 15 jaar draaien wij mee in ons vakgebied. Dankzij deze ervaring weten wij als geen ander hoe een spanplafond het best tot zijn recht komt. Door de laatste trends te combineren met praktische ideeën, vinden wij voor ieder project het beste plafond. Benieuwd naar onze resultaten? Bekijk dan onze projecten!

Deze week nog een spanplafond in Almere

Toe aan een nieuw plafond? De specialisten van Metaplafond helpen u graag verder. Vraag vandaag nog een offerte aan via ons contactformulier. Of bel vrijblijvend naar 038 457 90 66. En bent u een keer in de omgeving? De koffie en thee staan al voor u klaar! In de showroom in IJsselmuiden staan onze medewerkers u graag te woord. Plaatsen wij straks een nieuw spanplafond in Almere?