Spanplafond Amersfoort

Is uw woning toe aan een nieuw plafond? Kies dan voor een spanplafond van Metaplafond! Onze spanplafonds zijn uitermate geschikt voor zowel nieuwe als bestaande woningen. Onze spanplafonds zijn grote doeken van geweven polyester. Een spanplafond wordt over uw bestaande plafond ‘’gespannen’’ met klemprofielen. Vervolgens wordt het geheel afgewerkt met een prachtige sierlijst. Wilt u uw kamer een complete metamorfose geven zonder dat er een ingrijpende verbouwing aan te pas komt? Dan kunt u door ons een spanplafond laten plaatsen in uw woning in Amersfoort.

spanplafond Amersfoort

Waarom een spanplafond in uw woning in Amersfoort plaatsen?

Op deze vraag kunnen veel antwoorden worden gegeven. Er zijn tal van voordelen te noemen om te kiezen voor een spanplafond in Amersfoort. Zo is een spanplafond een akoestisch plafond. Dit zorgt ervoor dat u geen last heeft van nagalm in de ruimte. Daarnaast gaat het plafond maar liefst tientallen jaren mee. En dat zonder ook maar enig onderhoud te hoeven plegen! Ook zorgt een spanplafond voor een compleet andere uitstraling. Bekijk onze projecten om een goede indruk te krijgen. Bovendien is een spanplafond in uw woning in Amersfoort zo geplaatst.

Akoestisch plafond

Heeft u op dit moment last van een irritante galm in uw woning? Heeft u het gevoel dat u zichzelf een paar keer hoort? Met een akoestisch plafond is dat verleden tijd. Een spanplafond zorgt namelijk voor een goede akoestiek in uw woning. Of het nu gaat om de woonkamer, badkamer of keuken. Op elke plek in uw woning of bedrijf wordt de akoestiek verbeterd met ons akoestisch plafond.

Werkwijze

U vraagt zich hoogst waarschijnlijk af hoe wij een spanplafond plaatsen in Amersfoort. Door onze ruim 15 jaar lange ervaring, plaatsen wij een spanplafond in uw woning in Amersfoort binnen circa een dag per ruimte. Het voordeel is dat u niet alle grote meubels hoeft te verslepen. Bekijk onze werkwijze en u weet precies hoe wij te werk gaan.

Contact opnemen met Metaplafond

Maak een afspraak en kom langs bij onze showroom in IJsselmuiden. Zo krijgt u een goed gevoel over uw nieuwe spanplafond voor uw woning in Amersfoort. Heeft u vragen over het plaatsen van een spanplafond in uw woning in Amersfoort? Neem gerust telefonisch contact op via: 038 457 90 66.