Spanplafond in Apeldoorn

Voorzichtig fantaseert u er al een tijdje over: uw eigen spanplafond in Apeldoorn. Mooi egaal. Misschien een leuk motiefje of een reliëf. De fijne lichtbronnen er mooi in verwerkt. Stop met dagdromen en schakel vandaag nog een expert in! De vakmannen van Metaplafond helpen u graag verder.

De voorbereiding

Goed. U heeft uw keuze gemaakt: u wilt een spanplafond in uw woning laten plaatsen. U heeft ons gebeld en we maken een afspraak. Nu begint ons werk! Allereerst komen wij een keer bij u langs. We bekijken de mogelijkheden en maken afspraken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een akoestisch plafond? Op basis hiervan stellen wij onze offerte op. Gaat u akkoord? Dan plannen we een afspraak om uw spanplafond in Apeldoorn te plaatsen.

Het plaatsen

Eindelijk: het is zover. Na een gezellig praatje stapt één van onze vakspecialisten uw kamer binnen. Hij meet de ruimte op en plaatst vervolgens de profielen. Daarna wordt het doek opgehangen. De uiteinden worden in de hoeken bevestigd, waarna het doek wordt strak getrokken. Hiervoor gebruikt ons specialist een speciaal apparaat. Door middel van warme lucht wordt het doek gladgestreken, zodat de plooien compleet wegvallen. Tot slot wordt het doek netjes afgesneden. Binnen één dag is het klaar: u heeft uw eigen spanplafond in Apeldoorn!

Spanplafond Apeldoorn

De prijs van een spanplafond

Spanplafonds zijn relatief goedkoop. Per vierkante meter kunt u rekenen op een bedrag tussen de 70 en 100 euro. Hoe hoog dit bedrag uiteindelijk wordt, is van verschillende factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan het type plafond. De hoeveelheid lichtbronnen. En of u het nog wilt laten isoleren. Benieuwd hoeveel een spanplafond in Apeldoorn u zou kosten? En bent u op zoek naar een nauwkeurige berekening? Vraag dan direct een offerte bij ons aan!

Een spanplafond van Metaplafond

Met ruim 15 jaar ervaring in het vak staat Metaplafond bekend om zijn snelle aanpak. Binnen één dag een plafond plaatsen? Onze specialisten krijgen het voor elkaar! Ook voor vakkundig advies kunt u bij ons terecht. Zo vertalen wij de laatste woontrends naar praktische oplossingen. En weten wij als geen ander hoe uw spanplafond in Apeldoorn het beste tot zijn recht komt. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje bij onze projecten!

Plaats een spanplafond in Apeldoorn

Ziet u zo’n spanplafond of akoestisch plafond wel zitten? Kies dan voor een vakspecialist van van Metaplafond! Vul direct ons contactformulier in of bel naar 038 457 90 66. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom voor een gezellig bakje koffie of thee. U vindt ons op Veldhoven 13 in IJsselmuiden. Een spanplafond in Apeldoorn? Dat hebben wij zo voor u gepiept!