Spanplafond badkamer

Eventjes een lekker warme douche pakken na een lange werkdag. Of uitgebreid badderen na het harde sporten? Niks is fijner dan eventjes lekker te ontspannen, maar wat zijn toch die vochtplekken op de plafonds en muren? Met een spanplafond in uw badkamer zijn deze zorgen verleden tijd. Ze zijn eveneens zeer sfeervol. Met een spanplafond van Metaplafond kunt u heerlijk ontspannen in uw badkamer.

100% vochtwerend

Heeft u last van schimmelvorming in uw badkamer of bent u hier bang voor? Dat is niet zo gek want in een badkamer is veel vocht aanwezig. Bovendien zijn er grote temperatuurverschillen. Wij raden u daarom aan om een spanplafond in uw badkamer te laten plaatsen. Dit is geen ingrijpende verbouwing, hierdoor is het binnen zeer korte tijd gerealiseerd. Al uw vochtproblemen zijn binnen mum van tijd verholpen. Onze spanplafonds zijn namelijk 100% vochtwerend. Schimmel, blaasjes of verkleuringen krijgen hier geen kans. Bekijk onze projecten om een goede indruk te krijgen.

Akoestisch plafond

In de badkamer zijn geen meubels, gordijnen etc. aanwezig. Dit kan ervoor zorgen dat het geluid weergalmt. Dit is natuurlijk niet zo prettig. Met een akoestisch plafond verbetert u dit probleem aanzienlijk. Door het plaatsen van een spanplafond in uw badkamer, zijn de weergalmen voorbij. Dit komt door de micro gaatjes die de geluidstrillingen opnemen en via de achterliggende isolatie laag absorberen. Dit akoestisch plafond is heel populair voor badkamers, maar kan ook worden toegepast in andere ruimtes.

Verlichting

Met een spanplafond in uw badkamer heeft u veel mogelijkheden qua verlichting. Bij een spanplafond is het namelijk mogelijk om de verlichting boven het doek te plaatsen. Met een spanplafond in uw badkamer creëert u daarom veel meer sfeer. Dit is lekker ontspannend wanneer u geniet van een lekker, uitgebreid bad. Het doek filtert als het ware het directe licht. Waardoor het een gezellige uitstraling heeft.

Kies meteen uw gewenste spanplafond voor uw badkamer uit

Vochtwerend, sfeervol verlicht en goedkoop. Enkele kenmerken van een akoestisch plafond. Een ander groot voordeel is dat het spanplafond makkelijk schoon te maken is met een doek. Zo hoeft u niet veel tijd te besteden aan de schoonmaak van uw spanplafond in uw badkamer. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak en kom langs bij onze showroom in IJsselmuiden. Vragen? Neem gerust telefonisch contact op via: 038 457 90 66.