Spanplafond Lelystad

U kijkt naar uw plafond en ziet dat deze nodig gerenoveerd moet worden. Tegelijkertijd ziet u het al voor zich dat u midden in een grote verbouwing terecht komt. Met een spanplafond van Metaplafond is dit niet het geval. Wij plaatsen uw nieuwe spanplafond in uw woning in Lelystad binnen circa een dag. Hierdoor ziet uw plafond in uw woonkamer, badkamer of keuken er weer uit als nieuw. Een spanplafond plaatsen in Lelystad is dé ideale, betaalbare oplossing voor plafondrenovatie. Bent u op zoek naar een akoestisch plafond in Lelystad? Ook dan is een spanplafond uitermate geschikt.

spanplafond Lelystad

Wat is een spanplafond?

Wat is een spanplafond eigenlijk? Dat is hoogstwaarschijnlijk de eerste vraag die bij u opkomt voordat u een spanplafond in uw woning in Lelystad laat plaatsen. Wij leggen het graag voor u uit. Een spanplafond bestaat uit een groot doek gemaakt van geweven polyester. Dit doek spannen wij onder het oude plafond met onzichtbare klemprofielen. Bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van onze werkzaamheden.

Een spanplafond plaatsen in Lelystad

Een spanplafond in uw woning in Lelystad is zo geplaatst. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van plafonds in huizen of bedrijfspanden. U kunt uw grote meubels laten staan omdat het geen ingrijpende klus is. Onze werkwijze staat duidelijk beschreven zodat u precies weet waar u aan toe bent. Door een spanplafond te plaatsen, zorgen wij bovendien voor een akoestisch plafond in Lelystad.

Voordelen van een spanplafond

Door een spanplafond te plaatsen in uw woning in Lelystad, profiteert u van enkele voordelen. Zo hoeven de meubels niet verplaatst te worden waardoor u krassen voorkomt op uw vloer. De montage duurt circa een dag per ruimte en hierdoor zit u niet weken in een verbouwing. Het plafond gaat tientallen jaren mee zonder onderhoud te hoeven plegen. Bovendien krijgt u een strak en naadloos spanplafond in Lelystad wanneer u kiest voor Metaplafond.

En mocht u last hebben van een irritante nagalm in uw woning? Een spanplafond zorgt ook voor een betere akoestiek in uw woning. Dus kies voor een akoestisch plafond in Lelystad!

Nieuw spanplafond voor uw woning in Lelystad kopen?

Kom ons assortiment bekijken in onze showroom in IJsselmuiden. Stel zelf uw klassieke of moderne spanplafond samen. Kies voor een mooie sierlijst die bij uw inrichting past en wij komen zo snel mogelijk langs om uw nieuwe spanplafond te plaatsen in Lelystad. Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch contact op via: 038 457 90 66. Ontvang snel een offerte door contact met ons op te nemen. Metaplafond is hét bedrijf voor de plaatsing van uw akoestisch spanplafond in Lelystad!