Spanplafond Deventer

Wilt u een spanplafond laten plaatsen in Deventer? Of bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden voor een verlaagd plafond? Dan is een spanplafond wellicht iets voor u. Een spanplafond heeft meerdere voordelen ten opzichte van een traditioneel plafond. Zo wordt het plafond al binnen één dag geplaatst, gaat het tientallen jaren mee en is het onderhoudsvrij. Voor het plaatsen van één plafond bent u dus binnen een dag al helemaal gereed.

Een spanplafond kan in iedere ruimte in uw woning geplaatst worden, van woonkamer tot slaapkamer en van keuken tot badkamer. Dankzij de vele mogelijkheden past een spanplafond binnen ieder interieur. Het plafond kan op verschillende manieren afgewerkt worden: glad, glanzend, mat, met- of zonder verlichting en in diverse kleuren of prints.

Wat is een spanplafond

Een spanplafond wordt gemaakt van geweven polyester. Dit doek wordt met behulp van onzichtbare klemprofielen onder het oude plafond gespannen. Het doek is 100% vochtwerend, waardoor een spanplafond ook zeer geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Het doek zal niet gaan schimmelen en is volledig onderhoudsvrij. Bovendien kan er ook gekozen worden om spotjes in het plafond te verwerken, de bedrading zal volledig weggewerkt worden onder het doek. Bent u benieuwd hoe een spanplafond eruit ziet? Bekijk dan onze reeds opgeleverde projecten om een goed beeld te krijgen.

Binnen één dag gereed

Het monteren van een spanplafond lijkt misschien heel ingewikkeld, maar is zo gebeurd! Het plaatsen van een spanplafond duurt maar één dag per kamer. Ziet u op tegen een lange en zware verbouwing? Twijfelt u nog of u moet kiezen voor een spanplafond of een systeemplafond? Als onze monteur ‘s ochtends het spanplafond komt monteren, kunt u er ‘s avonds al van genieten. Bovendien vergt de montage geen hak- of breekwerk, waardoor uw waardevolle meubels en spullen gewoon kunnen blijven staan.

Metaplafond installeert uw spanplafond in Deventer

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten wat zo’n spanplafond plaatsen nu precies kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo krijgt u wat meer inzicht in de kosten voor het plaatsen van een spanplafond in Deventer en kunt u vervolgens een weloverwogen beslissing maken. Heeft u advies nodig of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 038 457 90 66. U kunt ons ook een mail sturen naar info@spanplafondkopen.nl.