Spanplafond Emmen

Met een spanplafond heeft u binnen één dag een nieuw plafond in Emmen. Metaplafond is CBW-erkend bedrijf bij u in de regio die een spanplafond vakkundig en snel kan monteren. Ontdek de mogelijkheden van een spanplafond en laat u overtuigen door de voordelen en kwaliteiten van een spanplafond.

Een spanplafond is in vele opzichten anders dan een regulier verlaagd plafond. Alleen al omdat een spanplafond vaak al binnen één dag geplaatst kan worden zonder rommel zou men vaker voor een spanplafond moeten kiezen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere voordelen te benoemen:

  • Vele mogelijkheden van verschillende kleuren tot aan printmotieven
  • Zowel met als zonder lichtplan mogelijk
  • Geen scheuren of naden
  • Tientallen jaren onderhoudsvrij
  • Snelle montage (vaak al binnen één dag!)

Strakke, moderne uitstraling

Een spanplafond heeft een strakke en egale uitstraling. Het plafond bestaat uit een polyester doek en wordt naadloos gespannen. Dat wil zeggen dat u geen naden ziet. Het plafond heeft daardoor een strakke uitstraling en past vrijwel binnen ieder interieur. Wilt u er een ietwat klassieke draai aangeven? Kies dan bijvoorbeeld voor een sierlijst, dit geeft u plafond een authentieke uitstraling.

Spanplafond laten plaatsen in Emmen

Een spanplafond is zo geplaatst. Als u contact met ons opneemt of een offerte opvraagt komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en het plafond op te meten. Tijdens deze afspraak horen we ook graag wat uw wensen zijn en welke aanvullingen u eventueel nog wenst. Aan de hand daarvan stellen we een offerte voor u op. Gaat u daarmee akkoord, dan plannen we een datum in voor de montage. Dit betreft vaak één werkdag per ruimte. Eventueel aanvullende klussen zoals het plaatsen van een gordijnkoof of het schilderen van de kozijnen nemen we graag voor u uit handen. Zo kunnen we de ruimte perfect afgewerkt aan u opleveren, zodat u direct de kamer kunt inrichten.

Over Metaplafond spanplafonds

Metaplafond spanplafonds heeft al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van spanplafonds. Ons werkgebied is voornamelijk in de provincies Overijssel, Flevoland, Gelderland en Utrecht. We komen dan ook graag vrijblijvend bij u langs in Emmen om de mogelijkheden te bespreken. Op locatie kunnen we direct het plafond inmeten, zodat we u een nauwkeurig prijsvoorstel kunnen doen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.