Spanplafond Meppel

Wilt u een spanplafond laten plaatsen in de buurt van Meppel? Dan bent u bij Metaplafond aan het juiste adres. Wij zullen binnen no-time een spanplafond bij u thuis kunnen plaatsen. Dankzij onze snelle service kunnen we snel bij u langs komen en uw nieuwe plafond binnen 1 dag plaatsen.

Wanneer uw nieuwe plafond is geplaatst zal uw woonkamer een geheel nieuwe uitstraling krijgen. U bepaald de stijl van het spanplafond namelijk helemaal zelf. Of uw voorkeur nu uitgaat naar wit of grijs is hoogglans of mat. Bij ons is alles mogelijk. Bent u benieuwd naar alle voordelen van het kiezen voor een spanplafond. Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken voor een spanplafond Meppel. 

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond bestaat altijd uit een groot doek, gemaakt van geweven polyester. Wij spannen het doek over het gehele plafond en maken alle uiteinden met een speciaal klemsysteem vast aan het oude plafond. Het plafond is dankzij de vochtwerende eigenschap erg geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers. U kunt er zelf voor kiezen hoe het plafond afgewerkt wilt hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor spotjes speciale sierlijsten. Deze keuze is volledig aan u. 

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Een spanplafond is een modern plafond met een strakke uitstraling. In tegenstelling tot een regulier plafond is een spanplafond erg onderhoudsvriendelijk en gaat het plafond erg lang mee. Daarnaast is een groot voordeel dat het plafond op erg korte termijn geplaatst kan worden zonder dat u in de rommel zit. Het plafond is helemaal naadloos en scheurvrij en is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Of uw voorkeur nu uit gaan naar een printmotief of naar een strak wit plafond met uitgebreid lichtplan. Alles is mogelijk! 

Een spanplafond van Metaplafond in Meppel

Wanneer u in de buurt van Meppel woont of u bedrijf zich in Meppel bevindt komen wij graag bij u langs om een nieuw spanplafond te plaatsen. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van spanplafonds in de buurt van Meppel, Emmen, Deventer en Kampen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 038 457 90 66. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen via info@spanflafondkopen.nl. Onze monteurs helpen u graag voor spanplafond Meppel.