Spanplafond Utrecht

Een spanplafond in Utrecht? Niet alleen een prachtige vertoning. Maar ook makkelijk in onderhoud. En een held in het absorberen van geluid! Profiteer van ruim 15 jaar aan ervaring en supersnelle montage. Kies voor Metaplafond uit IJsselmuiden!

spanplafond Utrecht

Voordelen

Bij het plaatsen van een spanplafond in Utrecht kunt u van vele voordelen genieten. Zo is het materiaal goed bestand tegen beschadigingen en vlekken. Daarnaast kunt u uw spanplafond helemaal naar uw eigen smaak inrichten. Kiest u bijvoorbeeld voor een matte afwerking? Of toch voor hoogglans? En gaat u voor een reliëf, een marmereffect of één van de vele andere opties? En de verlichting… Wilt u die in of onder het plafond plaatsen? Alles is mogelijk!

Onderhoud

Ook het onderhoud van uw spanplafond in Utrecht is een fluitje van een cent. Pak een stoffen doek en een beetje water. Voeg er een scheutje schoonmaakmiddel aan toe. Wrijf het zachtjes over het plafond. En klaar! Wilt u stof verwijderen? Dan kunt u het beste gebruik maken van een plumeau. Maar pas wel op! Een spanplafond is erg gevoelig. Dus gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, zoals: chloor en ammoniak. En een harde borstel? Die is zeker niet aan te raden!

Een akoestisch plafond

In grote ruimtes, zoals: zwembaden en kantoorruimtes, kan het enorm echoën. Vervelend. Zeker als u van uw rust houdt. In dat geval kunt u het beste voor een akoestische plafond kiezen. Deze plafonds verminderen de galm en verbeteren de akoestiek. Door het gebruik van minuscule gaatjes dringt het geluid door het spanplafond heen. Waarna het door isolatiemateriaal wordt opgenomen. Zo kan het geluid niet meer terugkaatsen. Een akoestisch plafond is dus niet alleen mooi. Maar is ook nog eens geluidsabsorberend!

Een spanplafond in Utrecht met Metaplafond

Bent u op zoek naar een spanplafond in Utrecht? Denk dan eens aan Metaplafond in IJsselmuiden! Wij hebben ruim 15 jaar aan ervaring in pacht. Daardoor weten wij als geen ander hoe een plafond het beste tot zijn recht komt. Bent u nieuwsgierig naar ons eerdere werk? Bekijk dan onze projecten.

Laat een spanplafond in Utrecht plaatsen!

Glans. Hoogglans. Mat. Wilt u binnenkort een spanplafond in Utrecht laten plaatsen? Neem dan meteen contact op met Metaplafond! Vraag een vrijblijvende offerte aan. Of bel naar 038 457 90 66. Wilt u advies op maat? Of eerst ons assortiment bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom in IJsselmuiden. Monteren wij binnenkort een spanplafond bij u in Utrecht?