Spanplafond Zwolle

Op zoek naar een montagebedrijf voor een spanplafond in Zwolle? Dan komt u al snel bij Metaplafond in Kampen uit. Wij bevinden ons op slechts een paar kilometer afstand. En zijn een waar begrip in de regio! Zo zijn er al vele nieuwbouwprojecten in Stadshagen u voorgegaan. Maak daarom vandaag nog een afspraak!

Spanplafond Zwolle

Snelle plaatsing

Een spanplafond in uw woning of bedrijf in Zwolle plaatsen. Het klinkt als een hele klus, maar dat valt gelukkig mee. Kiest u voor een systeemplafond? Dan bent u waarschijnlijk een paar dagen zoet. Het monteren van een spanplafond duurt bij ons echter maar één dag per kamer. Dus wilt u alleen uw woonkamer, keuken of slaapkamer onder handen nemen? Dan kunt u al in de avond van uw nieuwe plafond genieten!

Verschillende mogelijkheden

Glad. Mat. Glanzend. Geen enkel spanplafond is hetzelfde. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw verlichting niet in, maar onder uw plafond te plaatsen? Dat kan makkelijk met onze lichtdoorlatende plafonds. En is uw ruimte gehorig? Dan kunt u voor een akoestisch plafond kiezen. Hiermee worden geluiden geabsorbeerd, waardoor de hinderlijke echo wegvalt. Dus overweegt u een spanplafond in Zwolle? Er is genoeg keuze!

Een spanplafond in Zwolle met Metaplafond

De eigenaar van Metaplafond – Peter van Dijke – zit al ruim 15 jaar in het vak. Hij weet als geen ander hoe zijn spanplafonds het beste tot hun recht komen. En bent u helemaal verliefd op de nieuwste trend? Dan vertaalt hij dit moeiteloos in praktische ideeën. En dat wordt gewaardeerd! Van Utrecht tot Zwolle: zijn spanplafond vindt u overal! Benieuwd naar zijn werk? Neem dan eens een kijkje bij de projecten van Metaplafond.

Neem vandaag nog contact op

Van plan om binnenkort een span- of een akoestisch plafond te laten plaatsen? De specialisten van Metaplafond helpen u graag verder! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op via ons formulier. En vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Dan komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u advies nodig? Bel dan naar 038 457 90 66 of bezoek onze showroom in IJsselmuiden. Een spanplafond in Zwolle plaatsen was nog nooit zo makkelijk!