Verlaagd plafond met led

Wilt u een verlaagd plafond met led verlichting laten plaatsen? Dan staan de specialisten van Metaplafond graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van verlaagde spanplafonds met led binnen één dag. Daardoor zit u niet dagenlang in de rommel en ziet uw woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken er binnen no-time weer als nieuw uit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het verlagen van uw plafond inclusief led verlichting of bent u benieuwd naar de kosten? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Waarom kiezen voor een verlaagd plafond met led

Wanneer u kiest voor een verlaagd plafond met leds profiteert u van vele voordelen. De verlichting geeft niet alleen heel veel sfeer aan de ruimte, het zorgt ook voor een luxe uitstraling. Wij zetten alle voordelen van een spanplafond graag voor u op een rij:

  • Binnen één dag geplaatst
  • Sfeervol
  • Geschikt voor vrijwel iedere ruimte
  • Oneindig veel mogelijkheden voor geluidsinstallatie en spots
  • Ruime keuze uit kleuren, soort doek en afwerking
  • Onderhoudsvrij
  • Gaat erg lang mee

Een verlaagd spanplafond zal volledig op maat worden gemaakt waardoor u zelf kunt bepalen waar de verlichting komt en of u geluidsinstallatie wilt toevoegen. Daarnaast is de keuze uit kleuren plafonds, het soort doek en de afwerking ook enorm. Zo bent u verzekerd van een plafond die helemaal bij uw wensen past.

Het lichtplan voor het verlaagd plafond

Het maken en installeren van een lichtplan voor een spanplafond is niet heel ingewikkeld. Inbouwspots kunnen namelijk makkelijk in het doek worden geplaatst. De keuze aan wat voor soort verlichting u wilt is enorm. U kiest vervolgens ook zelf waar de verlichting moet komen. Denk van te voren wel goed na of u wel of geen spots of geluidsinstallatie wilt in het plafond, want het is achteraf niet meer mogelijk om het te realiseren.

Laat uw verlaagde plafond met led plaatsen door Metaplafond

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een verlaagd plafond met led? Wij staan graag voor u klaar en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met het monteren van uw spanplafond. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, zodat wij kosteloos een prijs voor u kunnen berekenen.