Voordelen spanplafond

U bent op zoek naar een mooi en strak plafond dat volledig naar uw wensen aangepast kan worden. Bovendien heeft u er liever niet teveel werk en rommel van. Dan hebben wij de ideale oplossing voor u! Een spanplafond bestaat uit een strak gespannen doek wat eenvoudig door ons geplaatst wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies uw favoriete kleur en sierlijst. Lampen of spots kunnen op elke plek gemonteerd worden. Zou u ook wel zo’n prachtig plafond naar wens willen? Ontdek alle voordelen van een spanplafond.

spanplafondDe voordelen van een spanplafond

Een spanplafond heeft veel verschillende voordelen. Wij hebben ze voor u opgesomd:

  • Eindeloze mogelijkheden qua ontwerp. U kiest zelf de kleur en of u voor een mat of hoogglans plafond gaat. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor klassieke of moderne sierlijsten. Lampen of spots kunnen op elke gewenste plek gemonteerd worden.
  • Een spanplafond gaat met gemak tientallen jaren mee.
  • Leidingen en kabels lopen onzichtbaar achter het plafond.
  • Doordat het plafond iets verlaagd wordt krijgt de kamer een knusse uitstraling.
  • Het plafond werkt energiebesparend, doordat het iets lager is verwarmt u een kleinere ruimte.
  • Betere isolatie, dit bespaart energie en beperkt geluidsoverlast.
  • Het oude plafond wordt op een gemakkelijke manier verborgen.
  • Een spanplafond is gemakkelijk schoon te maken.
  • Bescherming tegen waterschade, stof, schimmel en condens.
  • Snelle plaatsing die weinig rommel geeft.

Een eindresultaat van hoge kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van spanplafonds is het eindresultaat altijd van hoge kwaliteit. Onze klanten vertellen over hun ervaring met ons:

“Metaplafond heeft hier topwerk geleverd tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn erg tevreden en kunnen dit bedrijf ook aanbevelen. Nadeel is dat ik nu nekpijn heb van het kijken naar het mooie plafond!”

“Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Ons nieuwe plafond is snel geplaatst en schoon opgeleverd.”

Wij plaatsen uw plafond in 1 dag!

Het plaatsen van een spanplafond duurt niet lang. Van tevoren komen wij bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Als uw wensen duidelijk zijn ontvangt u onze offerte. Gaat u akkoord? Dan komen bij binnen een dag uw spanplafond plaatsen. Het plafond bestaat uit een strak gespannen doek van geweven polyester. Dit doek wordt vastgemaakt met een speciaal klemsysteem. De sierlijsten worden geplaatst en lampen kunnen gemonteerd worden op de gewenste plaatsen. U heeft er zelf geen omkijken naar. Wij zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat. Tijdens de werkzaamheden kunnen uw meubels blijven staan, een van de voordelen van het plaatsen van een spanplafond is dat het bijna geen rommel geeft. Klinkt dat perfect voor u? Neem gerust contact met ons op zodat wij u snel kunnen helpen!