Wat kost een nieuw plafond?

Wilt u alles weten over de kosten van een nieuw plafond? Dan staan we bij Metaplafond graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds tegen een scherpe prijs en binnen één dag. 

Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen, zoals een lange levensduur, onderhoudsvrij en binnen één dag geplaatst. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar. 

Voordelen van Spanplafonds

Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij: 

  1. Betaalbaarheid zonder compromissen

Bij Metaplafond begrijpen we dat uw nieuwe plafond niet alleen indrukwekkend moet zijn, maar ook betaalbaar. Onze spanplafonds combineren esthetiek met betaalbaarheid, waardoor u kunt genieten van een hoogwaardig plafond zonder diep in de buidel te tasten.

  1. Snel en efficiënt geïnstalleerd

Waarom wekenlang wachten op een nieuw plafond als het ook binnen één dag kan? Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in snelle en efficiënte installaties. Bij Metaplafond staat uw gemak voorop.

  1. Gaat jarenlang mee

Een spanplafond gaat tientallen jaren mee en is erg onderhoudsvrij. Zo hoeft u er weinig naar om te kijken, hoe fijn is dat?

Hoe berekenen wij de kosten?

  1. Oppervlakte van het plafond

De kosten van uw nieuwe plafond worden in grote mate bepaald door de oppervlakte. Bij Metaplafond rekenen we eerlijke prijzen per vierkante meter, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  1. Keuze van het materiaal

Wij bieden diverse materialen voor uw spanplafond. Van strakke PVC-doeken tot luxueuze stoffen – de keuze is aan u. De kosten variëren afhankelijk van het materiaal, maar de kwaliteit blijft altijd hoog.

De gemiddelde kosten op een rij

De kosten van een nieuw plafond zijn van een aantal factoren afhankelijk, zoals de afwerking en de afmetingen. Als we deze buiten beschouwing laten kunnen we uitgaan van de volgende kosten: 

  • Standaard spanplafond: €70 tot €90 per m².
  • Gipsplaten plafond: €55 tot €70 per m². Bij een gipsplafond zullen de uiteindelijke kosten wel hoger uitvallen omdat het plafond nog afgewerkt moet worden. 

Vraag een offerte aan bij Spanplafondkopen.nl

Bij Metaplafond geloven we in eenvoud en transparantie. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen door de benodigde informatie in te vullen. Op korte termijn ontvangt u een gedetailleerde prijsopgave, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Wacht niet langer en ontdek zelf waarom Metaplafond dé keuze is voor een nieuw plafond. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!