Spanplafond accessoires

Wilt u een spanplafond laten plaatsen en bent u benieuwd welke accessoires u allemaal kunt kiezen bij uw spanplafond? Dan staan we bij Metaplafond graag voor u klaar. Een spanplafond is namelijk meer dan een doek en kan helemaal naar wens worden samengesteld. 

Gaat u voor spotjes, sierlijsten of geluidsboxen in uw spanplafond? De mogelijkheden zijn oneindig. Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u er graag alles over. 

Spotjes in uw spanplafond

Spotjes geven uw spanplafond een final touch. Ze zorgen ervoor dat u bepaalde delen in uw woning kan uitlichten en ze zorgen voor extra sfeer. Het is vooraf belangrijk om goed na te denken over welke spots u wilt en waar ze geplaatst moeten worden. Het kan achteraf namelijk niet meer aangepast worden. Een andere optie qua verlichting in uw spanplafond zijn ledstrips. Deze worden vaak langs de rand van het spanplafond gemonteerd. Wij adviseren u graag over het lichtplan in uw woning.

Sierlijsten voor uw plafond

De sierlijsten zijn weer terug van weggeweest. De sierlijsten worden vaak op de muur bevestigd, maar ze kunnen ook aan het spanplafond bevestigd worden. Het randje van het plafond wordt dan weggewerkt achter de lijst. Sierlijsten zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, diktes, breedtes, kleuren en structuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Geluidsinstallatie in uw plafond

Geluidsboxen zijn heel strak weg te werken in een spanplafond. Zo geniet u in heel de woonkamer van muziek zonder dat de geluidsboxen opvallen. De geluidsboxen worden op de door uw gekozen plek gemonteerd, zodat u optimaal kunt genieten van het geluid. 

Meer weten over spanplafond accessoires? 

Wilt u meer weten over de mogelijkheid voor accessoires in uw spanplafond of over de prijs? Dan staan we graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u er alles over.