Spanplafond met spotjes

Wilt u in uw woning een strak spanplafond met spotjes laten plaatsen? Dan bent u bij Metaplafond aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verlagen van plafonds en kunnen binnen 1 dag uw plafond er weer als nieuw uit laten zien. U hoeft daarom niet dagenlang in de rommel te zitten. Wat wilt u nog meer?

Het kiezen voor een spanplafond brengt veel voordelen met zich mee. Elektriciteitskabels van spots, isolatie en bouwnaden kunnen makkelijk worden weggewerkt en het plafond kan snel worden geplaatst. Wilt u meer weten over het plaatsen van een spanplafond met spotjes of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bij u thuis? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een plafond met spotjes laten plaatsen

Een spanplafond wordt gemaakt van elastisch kunststof van goede kwaliteit. Dit kan direct onder het bestaande plafond worden gemonteerd. Het kunststof doek wordt tussen twee klemprofielen gemonteerd, waardoor u een super strak plafond krijgt. De spanplafonds kunnen vaak al binnen één dag geplaatst worden. Dit is één van de redenen dat er vaak wordt gekozen voor een spanplafond. Een ander groot voordeel is dat elektriciteitsdraden en isolatie makkelijk kan worden weggewerkt. Zeker wanneer u een plafond met spotjes wilt, is een spanplafond een ideale keuze.

Toepasbaar in iedere ruimte

Het grote voordeel aan een spanplafond is dat het in iedere ruimte geplaatst kan worden. Of u nu een spanplafond op kantoor, in uw slaapkamer of in de badkamer wilt, de mogelijkheden zijn oneindig. Het plafond zal volledig op maat worden gemaakt, zodat hij in iedere ruimte past. Naast het plaatsen van spots, kunt u er ook voor kiezen om er een geluidsinstallatie in te verwerken of een ventilatierooster. Wat uw wensen ook zijn, een spanplafond zal altijd volledig op maat, in uw gewenste kleur en afmetingen worden gemaakt.

Wel of niet kiezen voor spotjes?

Het aanbrengen van spotjes in uw plafond zorgen vaak voor een moderne en chique uitstraling. U kunt eenvoudig belangrijke elementen in uw woning uitlichten en de sfeer in de woning bepalen. Het is wel belangrijk dat u er goed over nadenkt of u wel of geen spotjes wilt, want het achteraf plaatsen van spotjes is niet mogelijk. Wanneer u er wel voor kiest, helpen we u graag met het opstellen van een lichtplan.

Een spanplafond met spotjes laten plaatsen door Metaplafond

Wilt u een plafond met spotjes laten plaatsen? Metaplafond Spanplafonds is uw expert in de regio. Neem contact met ons op en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte opvragen zodat u meteen weet wat een spanplafond kost.