De beste prijs voor een spanplafond in de keuken

Is u plafond in de keuken toe aan vervanging? Kies dan voor een Spanplafond van Metaplafond. Onze spanplafonds zijn van de beste kwaliteit en gaan jarenlang mee. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van een scherpe prijs voor uw nieuwe plafond, die wij binnen één dag voor u monteren. Zo kunt u binnen no-time genieten van uw nieuwe spanplafond in de keuken en hoeft u niet in de rommel te zitten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, voordelen en kosten? Lees dan snel verder of contact ons vrijblijvend. Onze specialisten staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor een spanplafond in de keuken?

Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen. Een spanplafond is namelijk niet alleen heel stijlvol het is ook nog eens erg praktisch en tijdloos. Het plafond gaan jarenlang mee en is erg geschikt om in de badkamer of keuken te plaatsen. Het plafond is gemaakt van een polyester doek, waardoor het 100% vochtwerend is. Hierdoor is het plafond wanneer het bijvoorbeeld vettig wordt door het koken, heel makkelijk schoon te maken.

Spanplafond Keuken

Een ander groot voordeel van een spanplafond in de keuken is dat het de ruimte heel sfeervol en stijlvol maakt. De keuken/eetkamer is vaak toch de plek waar u veel tijd doorbrengt met vrienden en familie. Een spanplafond met dimbare spots dragen bij aan het creëren van deze gezellige ruimte.

Een spanplafond in de keuken binnen één dag gemonteerd

Als u een spanplafond door Metaplafond laat monteren, zal u binnen één dag van het eindresultaat kunnen genieten. Dit is een groot voordeel wanneer u het niet ziet zitten om dagenlang in de rommel te zitten. Het plaatsen van een spanplafond duurt namelijk gemiddeld één dag per kamer. De monteur komt in vele gevallen ‘s ochtends bij u langs, waardoor aan het einde van de dag uw nieuwe plafond erin zit. Bij het laten plaatsen van het spanplafond kunt u voor een aantal opties kiezen, gaat u bijvoorbeeld voor een akoestisch spanplafond of kiest u voor een spanplafond met spots? Voor welke afwerking en welke kleuren gaat u? Deze keuzes zijn geheel aan u. Zo krijgt u ongetwijfeld een plafond wat helemaal bij uw wensen aansluit.

De prijs van een spanplafond in de keuken

Wilt u de prijs van een spanplafond voor in de keuken weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 038 457 90 66 of mail naar info@spanplafondkopen.nl. U kunt ook het contactformulier of de chat gebruiken.