Doek spannen plafond

Wilt u een doek laten spannen onder uw plafond? Dan staan we bij Metaplafond graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds tegen een scherpe prijs. Wij plaatsen ze vaak al binnen één dag, daardoor hoeft u niet dagenlang in de rommel te zitten. Hoe fijn is dat? 

Wilt u meer weten over het laten spannen van een plafond doek? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en vertellen u alles over de mogelijkheden en de kosten voor het laten plaatsen van een spanplafond. 

De voordelen van een gespannen doek plafond

Wanneer u kiest voor een gespannen plafond in uw woonkamer, keuken of zolder profiteert u van vele voordelen. Het plafond is namelijk erg onderhoudsvriendelijk en kan binnen een korte tijd worden geplaatst, maar dat zijn niet de enige voordelen. Wij zetten ze allemaal voor u op een rij: 

  • Binnen één dag geplaatst
  • Veel mogelijkheden qua ontwerp/uitstraling
  • Mooie, strakke afwerking
  • Dempt geluid
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Bespaard energie
  • Beschermd tegen wateroverlast

Wat kost een doeken plafond?

Een spanplafond is gemaakt van een kunstdoek dat d.m.v. warmte strak tegen profielen aan de muur wordt bevestigd. Het wordt vaak gekozen wanneer een plafond verlaagd moet worden. De kosten van een doeken plafond zijn vaak afhankelijk van welk soort spanplafond en afwerking u kiest. Gaat u bijvoorbeeld voor een standaard plafond dan zullen de kosten een stuk lager uitvallen dan een lichtdoorlatend of anti-bacterieel spanplafond. Een spanplafond kunt u al laten plaatsen voor  € 70 – € 90 per m².

Meer weten over een plafond doek spannen?

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een spanplafond of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over het laten plaatsen van een nieuw plafond.