Voordelen spanplafond

Het laten plaatsen van een spanplafond heeft een hoop voordelen. Het zorgt ervoor dat minder onderhoud nodig is aan uw huis. Daarnaast ziet het er ook nog eens mooi uit. Wilt u meer weten over de voordelen van een spanplafond? Lees dan verder.

Wat is een spanplafond precies

Voor je moet weten wat de voordelen van een spanplafond zijn, is het goed om te weten wat een spanplafond precies inhoudt. Een spanplafond is een groot doek gemaakt van geweven polyester. Wij spannen dit doek over het gehele plafond, vervolgens maken we de uiteinden vast met een speciale klemconstructie. Om het geheel af te werken gebruiken we sierlijsten. Al met al zorgt dit voor een naadloos strak plafond.

Het design van uw spanplafond, bepaalt u helemaal zelf. Heeft u een specifieke kleur in gedachte of twijfelt u nog of u mat of liever hoogglans wilt, alles is mogelijk qua uitstraling en kleur. Zelfs het kiezen van de sierlijsten doet u zelf. De voordelen van een spanplafond bij Metaplafonds worden steeds beter. Vindt u het moeilijk om zelf te kiezen, dan adviseren we u graag over de best passende keuzes. Wij hebben een breed assortiment met zowel klassieke als moderne varianten.

Voordelen van een spanplafond

  • Een spanplafond laten plaatsen heeft een aantal fijne voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:
  • Een spanplafond heeft een strakke, egale uitstraling.
  • De montage verloopt snel en eenvoudig. U kunt uw meubels zelfs laten staan.
  • Het plafond gaat tientallen jaren mee en is onderhoudsvrij.
  • U voorkomt naden en scheuren.
  • Elke ruimte is geschikt voor een spanplafond. Het maakt daarbij niet uit of uw huidige plafond op dit moment uit zachtboard, stucwerk of schrootjes bestaat.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Metaplafond is uw spanplafond zo geplaatst. We doen er dan ook alles aan om u van de beste service te voorzien. Als eerst komen we bij u langs en bespreken we alle mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek stellen we een persoonlijke offerte op. Vervolgens kunt u eventuele aanpassingen nog doorvoeren. Wanneer u akkoord gaat met de offerte plannen we de montage in.

Hoe meer ruimtes u wilt voorzien van een spanplafond, hoe langer het duurt. Het plaatsen van een spanplafond per ruimte duurt circa een dag. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw verlichting netjes wordt verwerkt in het plafond. Wist u ook dat we andere werkzaamheden uitvoeren, zoals het schilderen van uw kozijnen? Ons doel is een optimaal afgewerkt resultaat, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

Meer weten over alle voordelen van een spanplafond?

Overweegt u het laten monteren van een spanplafond na alle voordelen en wilt u meer informatie? Neem contact op. Wij helpen u graag verder!