Plafond badkamer vervangen

Wilt u het plafond in uw badkamer laten vervangen? Dan staan we bij Spanplafondkopen.nl graag voor u klaar. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervangen van plafonds in badkamers en bieden de beste oplossing voor iedere behoefte. De plafonds zijn namelijk erg waterdicht en onderhoudsvrij. 

We bieden hoogwaardige oplossingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van een nieuw plafond.  

Waarom kiezen voor een spanplafond in de badkamer?

Wanneer u kiest voor een spanplafond in de badkamer, profiteert u van vele voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij: 

  • Luxe uitstraling

Een spanplafond voegt onmiddellijk een eigentijdse en luxe uitstraling toe aan elke ruimte, inclusief de badkamer. Met een glad oppervlak en strakke afwerking creëert een spanplafond een gevoel van ruimte

  • Bestand tegen vocht en schimmel

Badkamers zijn gevoelig voor vocht en schimmel, wat schadelijk kan zijn voor traditionele plafonds. Spanplafonds van Metaplafond zijn gemaakt van waterbestendig materiaal dat bestand is tegen vocht en schimmelgroei. Daardoor gaat het plafond extra lang mee. 

  • Binnen één dag gemonteerd

Een spanplafond kan vaak al binnen één dag worden geplaatst waardoor u niet dagenlang in de rommel hoeft te zitten. 

  • Veel mogelijkheden qua ontwerp

Een spanplafond is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en afwerkingen. Daarnaast kunt u ook kiezen om LED-verlichting, speakers of andere apparatuur in het plafond te verwerken. 

Wat kost een het vervangen van een plafond in de badkamer? 

Wanneer u de kosten voor een spanplafond op een rij wilt zetten is het altijd handig om er rekening mee te houden dat de prijs van verschillende factoren afhankelijk is. Er zijn verschillende typen spanplafonds waar u voor kunt gaan. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een standaard spanplafond van pvc of polyester. In dat geval zullen de kosten ongeveer tussen de €70 en €90 per m2 zijn. Voor meer informatie over de prijs, kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. 

Wij staan voor u klaar

Overweegt u het laten monteren van een spanplafond in de badkamer en wilt u meer informatie? Neem contact op. Wij helpen u graag verder!