Een spanplafond plaatsen. Binnen 1 dag geregeld bij Metaplafond

Bent u op zoek naar een snelle en mooie oplossing voor een plafond dat nodig moet worden vervangen? Laat een spanplafond plaatsen door Metaplafond! Binnen een dag plaatsen wij een spanplafond in elke gewenste ruimte. Het resultaat is een naadloos en strak plafond dat jarenlang meegaat.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een snelle manier om elke gewenste ruimte in uw huis te voorzien van een nieuw plafond. Het plaatsen van een spanplafond heeft als groot voordeel dat het geen rommel geeft. Het plafond bestaat namelijk uit een groot doek van geweven polyester. Dit doek spannen wij over het bestaande plafond en bevestigen wij met een speciale klemconstructie. Het geheel werken we af met sierlijsten.

De stijl van de sierlijsten bepaalt u zelf. Gaat u voor klassiek, landelijk of juist heel strak modern, de keuze is aan u. Ons assortiment omvat sierlijsten in allerlei stijlen. Ook in de kleur van het plafond is variatie mogelijk. U heeft de keuze uit verschillende tinten van spierwit tot grijs. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor mat, zijdeglans en hoogglans. Benieuwd naar alle opties? Bekijk het overzicht van eerdere uitgevoerde projecten voor inspiratie. Of neem contact met ons op. Wij komen dan graag bij u langs voor een gesprek.

Spanplafond plaatsen, hoe gaat dat in zijn werk?

Stucwerk, schrootjes, hout, zachtboard, wat uw huidige plafond ook is het is altijd mogelijk om er een spanplafond overheen te plaatsen. Ook elke ruimte is geschikt om een een spanplafond te plaatsen.

Onze werkwijze bij het plaatsen van spanplafond:

  1. Wij komen langs voor een gesprek over de mogelijkheden.
  2. Aan de hand van uw wensen stellen wij een passende offerte op.
  3. Na akkoord op de offerte plannen wij de werkzaamheden in.
  4. Per ruimte hebben wij ongeveer een dag nodig voor de werkzaamheden.

Bestaande verlichting zullen wij in het nieuwe spanplafond verwerken. In overleg is het ook mogelijk om bijvoorbeeld het plaatsen een gordijnkoof of schilderwerk aan kozijnen door ons uit te laten voeren. Wij leveren graag een volledig afgewerkt plafond op waar u zelf niets meer aan hoeft te doen.

Onze regio: Overijssel, Flevoland, Gelderland en Utrecht

Spanplafondkopen.nl is gevestigd in Kampen, maar zijn actief in de provincies Overijssel, Flevoland, Gelderland en Utrecht. Bekijk ons werkgebied hier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze spanplafonds? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om u meer uitgebreid te laten informeren. Bel 038 457 90 66 of gebruik het contactformulier op onze website.