Verlaagd plafond

Zou u graag een mooi verlaagd plafond willen in uw woonkamer, badkamer of keuken? Dan is een spanplafond de ideale oplossing voor u! Al binnen een dag kunt u een mooi verlaagd plafond hebben. De mogelijkheden qua uitstraling zijn daarbij eindeloos. Maar wat zijn precies de voordelen van een verlaagd plafond? En hoe werkt dat precies, zo’n spanplafond? Wij vertellen u er alles over en leggen uit hoe wij u kunnen helpen.

Voordelen van een verlaagd plafond

Een verlaagd plafond heeft veel verschillende voordelen. Wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje gezet:

  • Een knusse uitstraling in vergelijking met hoge ruimtes.
  • Leidingen en kabels zijn onzichtbaar doordat ze achter het plafond lopen.
  • Prachtige verlichting mogelijk met bijvoorbeeld spotjes.
  • Energiebesparend doordat u een kleinere ruimte verwarmd.
  • Handige manier om het oude plafond te verbergen.
  • Lampen kunnen op elke plaats in het plafond aangesloten worden.
  • De ruimte wordt beter geïsoleerd, wat invloed heeft op zowel de warmte van de kamer als het geluid.

Kies voor een spanplafond

Een ideale manier om een verlaagd plafond te maken is door middel van een spanplafond. Een spanplafond bestaat uit een groot doek van geweven polyester. Dit doek wordt over het gehele plafond gespannen en met een speciaal klemsysteem vastgemaakt. Door het geheel af te werken met sierlijsten ontstaat er een naadloos strak plafond. Bovendien kunt u zelf de uitstraling van het plafond kiezen. Gaat u voor wit of grijs? Mat of hoogglans? Klassieke of moderne sierlijsten? Alles is mogelijk. Onze spanplafonds gaan ook nog eens met gemak tientallen jaren mee.

Het plaatsen van een spanplafond is zo gebeurd. Van tevoren komen wij van Metaplafond bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte te maken. Als u akkoord gaat kunnen wij binnen een dag het spanplafond plaatsen. Wij zorgen voor een perfect afgewerkt resultaat waar u zelf geen omkijken naar heeft. Alle meubels kunnen zelfs gewoon blijven staan tijdens de werkzaamheden.

Wij werken snel en leveren door onze jarenlange ervaring een eindresultaat van hoge kwaliteit. Zou u graag zo’n prachtig spanplafond in uw kamer willen laten plaatsen? Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.