Verlaagd plafond met spotjes

Wilt u meer sfeer creëren in uw woning? Kies dan voor een verlaagd plafond met spotjes. Dit type plafond kan binnen één dag worden gemonteerd en geeft uw hele woning een identieke uitstraling en u kunt eenvoudig mooie plekken accentueren zoals schilderijen aan de muur.

Bij Spanplafondkopen.nl zijn we gespecialiseerd in het verlagen van plafonds en het plaatsen van spotjes. Dankzij het verlaagde plafond kunnen elektriciteitskabels, isolatie en bouwnaden makkelijk weggewerkt worden. Zo krijgt u altijd een mooi en strak plafond. Wilt u meer weten over een verlaagd plafond met spotjes of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

Een verlaagd plafond met spotjes binnen één dag

Een spanplafond van Metaplafonds wordt gemaakt van elastisch kunststof van goede kwaliteit. Dit plafond kan al binnen één dag worden geplaatst en wordt onder het bestaande plafond gemonteerd. We plaatsen dit kunststof doek met klemprofielen vast, waardoor het er super strak uitziet. een groot voordeel van een spanplafond met spotjes is dat elektriciteitsdraden en isolatie makkelijk weggewerkt kan worden. Zeker wanneer u een verlaagd plafond met spotjes wilt is dit ideaal.

Waarom kiezen voor een spanplafond met spotjes

Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen. Een van deze voordelen is dat het plafond al binnen één dag geplaatst kan worden. Er zal daarnaast een geen sloop- of breek werkzaamheden nodig zijn waardoor uw meubels gewoon kunnen blijven staan. Verder is een spanplafond toepasbaar in iedere ruimte en kiest u zelf voor welke uitstraling en afwerking u gaat. Zo zal het plafond helemaal aan bij uw wensen en ziet uw plafond er weer uit als nieuw.

Een plafond met spotjes laten plaatsen door Metaplafonds

Een verlaagd plafond met spotjes zorgt voor een moderne en chique uitstraling. Wanneer u kiest voor dimbare spotjes, bepaald u eenvoudig de sfeer in uw woning. Het is wel belangrijk dat u vooraf goed nadenkt of u wel of geen spotjes wilt, want achteraf plaatsen is niet mogelijk.

Wilt u meer weten over het verlagen van een plafond met spotjes en wat de mogelijk zijn voor bij u thuis? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.