Spanplafond prijs per m2

Denkt u erover na om een spanplafond te laten plaatsen? Dan kan het handig zijn om vooraf enige  research te doen naar de mogelijkheden en naar de prijs per m2. Wij vertellen u hier op deze pagina graag alles over, zodat u goed op de hoogte bent en u een weloverwogen beslissing kunt maken. 

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer weten over hoeveel een spanplafond voor uw woning precies zal gaan kosten? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag. 

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Een spanplafond is een doek die door middel van warmte strak tussen de muren wordt gespannen. Deze optie wordt vaak gekozen als een plafond verlaagd moet worden en er een strak resultaat gewenst is. Wanneer u kiest voor een spanplafond profiteert u van vele voordelen. Een spanplafond is namelijk erg licht waardoor het ook als de draagconstructie beperkt is erg geschikt is voor in uw huis. Daarnaast is een spanplafond waterbestendig, afwasbaar, kleurvast en schimmelwerend. 

Wat is de prijs per m2 van een spanplafond? 

Wanneer u een spanplafond wilt laten plaatsen, wilt u natuurlijk eerst meer weten over de kosten. De prijs van een spanplafond is vaak afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afwerking, de isolatie, de accessoires etc. Daarnaast speelt ook de afmetingen van de ruimte een grote rol voor de prijs. Hoe groter de ruimte hoe hoger de totaalprijs uiteindelijk zal zijn. 

De prijs per m2 van een spanplafond kan variëren tussen de €70,- m2 voor een standaard spanplafond tot €200,- de m2 voor anti-bacterieel spanplafond. Bij Metaplafond werken we vooral met standaard spanplafonds die u dus al kunt laten plaatsen vanaf €70,- per vierkante meter. 

Meer weten over de prijs per m2 voor een spanplafond

Wilt u meer weten over de prijs van een spanplafond per m2 of bent u benieuwd wat een spanplafond in uw woning zal kosten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag met het krijgen van een beter beeld van de kosten en de mogelijkheden.